Kahramanmaraş'ta dün sağanağın ardından oluşan selde boğularak yaşamını yitiren anne ile 2 çocuğu yan yana toprağa verildi.

BAYRAM HAZIRLIĞI YAPARKEN SEL SULARINA KAPILDILAR

Kahramanmaraş’ta bir saat süren sağanak yağışın ardından felakete dönüşen selde 1 anne ile 2 çocuğu, Onikişubat İlçesi Akçakoyunlu mahallesindeki bodrum kattan çıkamadılar.

Sular içerisinde boğularak can veren anne  Fatma Uşak (38), çocukları Mevlüt (10) ve Ali Osman (4) yan yana Şeyhadil Mezarlığında toprağa verildiler.
Baba Hasan Uşak’ın işte olduğu esnada çocuklarını bayram tıraşı için berbere götüren anne Fatma Uşak’ın, sel felaketinden bir saat önce çocuklarını bayrama hazırladığı öğrenildi. Tıraş sonrası tekrar iki çocuğuyla evine dönen anne ve çocukları aniden bastıran sağanak nedeniyle bodrum kattan çıkamadı, evin bitişiğindeki inşaatın molozları eve sürüklendi.

Tavana kadar su dolan evin tuvalet bölümünde ise göçük oluştu. Kader onları bodrum katta yakaladı. Bodrum kat, anne ile iki çocuğunun mezarı oldu. 
Anne ile iki çocuğunun Ulu Camiinde kılınan cenaze namazının ardından, naaşları dualar eşliğinde Dulkadiroğlu İlçesi Şeyhadil Mezarlığında yan yana toprağa verildi.