Kahramanmaraş'ta bugün sıcaklık en yüksek 14 derece. 

Meteoroloji yetkilileri sıcaklığın gece iki dereceye ineceğini bildirdi.

Kahramanmaraş'ta yarın yağmur öngörüldü. Sıcaklığın en yüksek 14 derece olacağı kaydedildi.

Kahramanmaraş'ta cuma günü yine yağmurlu olacak hava 12 derece olacak.

Kent genelinde cumartesi gününden itibaren havalar toparlanmaya başlıyor.

Cumartesi çok bulutlu havada sıcaklık 16 derece bekleniyor. 

Kahramanmaraş'ta pazar günü güneş yüzünü gösterecek. Hava 18 derece olacak.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM
Bölge geneli; Parçalı ve çok bulutlu, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis ve Adana'nın güney kesimlerinin, aralıklı yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların genellikle kıyı kesimlerde sağanak yağış, iç kesimlerde yağmur, rakımı yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Kuzeyli yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli, Mersin'in batısı ve Adana kuzey kesimlerinde fırtına şeklinde esmesi tahmin ediliyor.

UYARILAR
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI : Mersin, Adana ve Osmaniye'de kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgâr ve fırtına (50-80 km/saat, yüksek kesimlerde yer yer 100 km/saat) beklendiğinden, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
DENİZLERE AİT METEOROLOJİK UYARI: Doğu Akdeniz’de FIRTINA bekleniyor; (Mersin ve Adana kıyıları ve açıklarında) rüzgârın kuzeyli yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına yer yer 9 kuvvetinde (90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; Perşembe günü (19.03.2020) sabah saatlerinde etkisini kaybedeceği bekleniyor.
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI : Gaziantep ve Kilis'de kuvvetli yağış bekleniyor.