Kahramanmaraş'ta Hasan Akkuş adındaki vatandaş, şehrimize yeni bir isim yeni bir marka kazandırmak adına Akkuşlar Unlu mamüllerini şehre kazandırdı. Daha önce Azerbaycan ve dünyanın başka ülkelerinde girişimci olarak bir çok iyi iş yapan Hasan Akkuş Kahramanmaraş'ta Unlu mamülleri, pastane işine girmiş oldu.

Açılışa şehrin yakından tanıdığı bir çok bürokrat ve Siyasi katıldı.

Açılışta konuşan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, "Hasan Akkuş kardeşimiz bir girişimci. Azerbaycan ve dünyanın başka ülkelerinde unlu mamüllerle ilgili çok ciddi tecrübesi ve deneyimi olan bir arkadaşımız, bugün kendi şehrinde bu tesisi açmış. Biz de birlikte gezdik, hem de açılışını yaptık. Çok güzel imkanlarla, çok nezih bir ortamda ve ürün damı çeşitli olarak bir tesis. İnşallah Kahramanmaraş'ımız için hayırlı olur. Kendisi için de hayırlı ve helalinden kazanç diliyoruz. Biz Besmele çekerek açılışını yaptık. Rızık verici Allah inşallah helalinden bol rızıklar verir diye temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Arif Şen yaptığı konuşmada, "Böyle bir müessesenin bu dönemde açılması gerçekten desteklenmesi gereken iş yerlerinden bir tanesidir. Malum bir korona hastalığı insanlığı zor duruma sokmaktadır. Bu dönemde halkımıza güzel ürünler sunan müesseseleri desteklemek elbette ki biz Maraşlılar olarak en önemli görevlerimizden biridir. Bizler de Büyükşehir olarak bu tip iş yerlerinin açılmasında bize düşen bir görev olduğu zaman her zaman yardımcı olacağımızı ifade etmek istiyorum. İçerideki ürünler dikkati çekecek derecede önemli. Bu şubelerden bir tanesi olduğunu öğrendik; 16, 17'ye yakın bir iş yeri zinciri olduğunu. Yurt dışında da böyle bir hizmetin, faaliyetin olduğunu öğrendik. Gerçekten iftihar edilecek bir müessese. Bu bakımdan kendilerini tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olsun diliyorum. Bol, bereketli bir dönem yaşamasını ; bilhassa Ramazan ayına denk geldiği için de çok güzel cirolar iş yapacağı düşüncesiyle iyi dileklerimizi ifade etmek istiyoruz" dedi.

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel yapmış olduğu konuşmada, "Kahramanmaraş'ımıza hayırlı olsun. Çok güzel bir mekan açmış, çok güzel bir yer açmış. Kahramanmaraş'ta ekşi mayalı ekmeği yemek isteyen arkadaşlarımız buraya gelebilirler. Çünkü değişikliklere, yeniliklere, işini ustaca yapan insanlara ihtiyacımız var. Çok güzel bir mekan kazandırmış. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Allah'ım hayırlı uğurlu etsin, Allah'ım bol kazançlar versin inşallah." dedi.

Akkuşlar Patisserie / Cafe İşletme Sahibi Hasan Akkuş, "Kahramanmaraş'a gelmeme, burada iş yapmama sebep olan değerli büyüklerime, değerli abilerime, değerli gönül dostlarıma çok teşekkür ederim. Ben yaklaşık 28 yıldır yurt dışındaydım. Azerbaycan'da 16 işletmemiz var, İran'da 8 işletmemiz var. Pandemiyle bağlı Kahramanmaraş'a gelme meselemiz oldu. Ondan dolayı dostlarımız boş durmayalım burada da bir şey yapalım dediler. Bu sıkıntılı dönemde nasıl, ne şekil yapacağız onu düşünürken dostların yakınların gönül dostlarının sayesinde öyle bir oldu bitti ki biz bile şaşırdık. Burada bütün küçükten büyüğe çalışan arkadaşlarıma, emeği geçenlere en kalbi duygularla teşekkürlerimi sunuyorum. Bizim maksadımız da Kahramanmaraş'ımız da insanların hayal ettiği geniş, nezih, hijyen, kaliteli bir mekan kurmaktı ve onu İnşallah müşterilerimize sunmak istiyoruz ve biz düşünüyoruz buranın sahibi müşterilerimiz, buranın patronu müşterilerimiz. Biz onların hizmetkarıyız. İnşallah onlar varolursa, onlar bizi tercih ederse biz varoluruz. Onun için böyle bir girişime, böyle bir yatırıma giriştik, güzel bir şey oldu. Sebep olanlardan, dostlara çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" şeklinde konuştu.