Kahramanmaraş'ta 11-17 Kasım tarihleri arasında 7 gün boyunca sürecek Alışveriş Günleri'nde 46 sektörde yüzde 46’ya varan indirimli ürünler Kahramanmaraşlılar ile buluşturulacak. Kahramanmaraş'ta ilk kez düzenlenecek olan etkinlik hakkında bilgi veren KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, bu etkinliği geleneksel hale getirerek her yıl düzenlemeyi planladıklarını söyledi.

"ÇARŞI PAZAR'DA ŞENLİK VAR"

Başkan Zabun açıklamasında: "Bugün, şehrimizde alışveriş ve festival kültürünün gelişimine öncülük etmek adına, daha modern ve gelişmiş Kahramanmaraş için; perakende sektörümüzün ve özellikle ana omurgayı oluşturan esnaflarımızın ekonomik aktivitelerinin güçlendirilmesinin şart olduğu kanaatiyle, 'Çarşı Pazar’da şenlik var' teması ile bir kampanya başlatıyoruz." dedi.

Amaçlarının Kahramanmaraş halkını indirimli ürünlerle buluşturarak, kentin ticari hayatına canlılık katmak olduğunu belirten Başkan Zabun, "Öncelikle bu etkinliğin hayata geçirilmesinde büyük payı olan meclis üyemiz Ercan Aygün’e ve onun öncülüğünde bu kampanyaya destek veren tüm esnaf ve tüccarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İlgili meslek komitelerinin katılımı ile bir organizasyon kurulu oluşturdular. Bu organizasyonu düzenlemek için büyük bir çaba sarf ettiler. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası olarak tek amacımız var o da; kadim kentimizin gelişiminde öncü olmak, insanımıza daha modern, daha güçlü bir şehir ve daha yüksek bir yaşam kalitesi sunmak. Birçok sektörde dünyanın önemli üretim merkezlerinden birisi haline gelen Kahramanmaraş, bu anlayışla geleceğe sağlam adımlarla koşmakta, ekonomide, ihracatta yeni başarı hikayeleriyle yoluna devam etmektedir. İnanıyorum ki bugün, basın tanıtımını yaptığımız alışveriş günleri, şehrimizin ticari ve sosyal gelişimine farklı bir ivme, yeni bir heyecan kazandıracaktır. Şehrimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerinde bulundu.

"KAMPANYA 11 KASIM'DA BAŞLAYACAK"

Kahramanmaraş Alışveriş Günleri'nde 7 gün boyunca gerçek anlamda indirimli ürünlerin Kahramanmaraşlılarla buluşturulacağının altını çizen Başkan Zabun, "Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonu, Büyükşehir Belediyemizin desteği ve sivil toplum kuruluşlarımız; MÜSİAD, TÜMSİAD, Esnaf ve Sanatkar Odalarımız ve yüzlerce firmanın katılımıyla önemli oranda indirimlerin yapılacağı alışveriş günleri 11 Kasım’da başlayacak. Yılın 46’ncı haftası olan 11-17 kasım tarihleri arasında 7 gün boyunca sürecek Alışveriş Günleri’nde 46 sektörde yüzde 46’ya varan indirimli ürünler Kahramanmaraşlılarla buluşacak" diye konuştu.

Etkinliğin, sabah 9'dan akşam 9:30'a kadar, 7 gün süreceğini de ekleyen Başkan Zabun, kampanyaya katılan firmalar ve etkinlik detaylarının www.kmtso.org.tr adresinden görülebileceğini belirtti.