Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan ve ekibini Emniyet müdürlüğünde  Kabul eden Cebeloğlu, samimi açıklamalarda bulundu.

“Sokakta olmayan şehri tanıyamaz” şiari ile çalışma yaptığını söyleyen Cebeloğlu: “Kahramanmaraş’ı çok seviyorum 1982 Yılında Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde lise eğitimimin bir kısmını aldım. Şehrin yabancısı değilim. Tayinim çıktığından bu yana başka bir şehre gezi amaçla gitmeye ihtiyaç duymadım. Çünkü bu şehirde, su var, yeşil var, doğa var. Bende eşimde bu durumdan memnunuz” ifadelerini kullandı.

3 ANA UNSURDA POLİSİYE FAALİYETLER UYGULUYORUZ

Göreve atandığından bu yana şehirde 3 ana unsurda faaliyet yürüttüklerini belirten Cebeloğlu: “Trafik, Narkotik suçlar ve organize suç çeteleri. Şu anda trafikte abartı egzoz veya trafik düzenini bozan araçları sıfıra indirdik. Daha sonra narkotik madde alımına, satımına, dağıtımına yönelik ciddi çalışmalar yaptık. Şu ana kadar 234 kişiyi demir parmaklıkların arkasına gönderdik. Organize suç çetelerine yönelikte çalışmalarımız sürüyor. Bizim amacımız klasik yöntemler değil. Çetelere yönelik, suça yönelik tüm çalışmalarımızın hepsi devam edecek” şeklinde konuştu

KAHRAMANMARAŞ’I ÇOK SEVDİK

Kahramanmaraş’ın kent içi yeşil alanını yüzde 25’lere kadar olduğunu belirten Cebeloğlu: “Şehri gerçekten ailemle birlikte çok sevdik. Şehirde suç oranı da düşük. Olanları da biz Allah’ın izni  ile bitireceğiz. Burada önemli olan halkın kadir şinas oluşu. Kahramanmaraş halkı da gerçekten çok kadir şinas. Anadolu insanının her türlü özelliğini yansıtıyor. Çok kadim kökleri olan bir şehir. Burada görev yapmaktan gurur duyuyorum” dedi.

(KAYNAK : KANAL MARAŞ)