Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün göreve başlamasından bu yana, yönetici kadrolarında ve belediyenin işleyişinde krizlerin ardı arkası kesilmiyor. 

KURUMLAR İSTİKRARSIZLIK İÇİNDE
Aradan geçen süreye rağmen belediye kurumlarında da istikrar sağlanamadı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nden bir istifa haberi daha geldi.

Fen İşleri Daire Başkanı Fatih Yoldaş görevinden istifa etti. Kendi sosyal medya hesabından ''Fen İşleri Daire Başkanlığı görevinden ayrılmış bulunmaktayım. Hakkınızı helal edin dostlar.'' diyerek istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu. Daha önce de göreve getirilen Kaski Genel Müdürü Özgür Özdemir istifa ederek Kayseri Büyükşehir Belediyesine gitmişti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE GRUPLAŞMA MI VAR?

Kanal Maraş haber merkezinin edindiği bilgiye göre, Hayrettin Güngör'ün Sakarya'dan getirdiği üst yönetim kadrosu ile bir türlü göreve geldiği günden beri Kahramanmaraşlı daire başkanları ile anlaşamadığı ve bir nevi belediye de gruplaşmanın baş gösterdiği, dolayısıyla Fatih Yoldaş'ın Kahramanmaraşlı olmasından dolayı hissettiği baskıdan istifa ettiği Büyükşehir Belediyesi içerisinde en çok konuşulan konuların başında geliyor.

İlerleyen günlerde bir kaç daire başkanının daha istifa edeceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.