Daha önce geliş tarihi orman yangınları nedeniyle ertelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kahramanmaraş'a geleceği tarih belli oldu.

Alınan bilgiye göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma günü Kahramanmaraş’a gelecek. İlk olarak İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akabinde Yedigüzel Adam Edebiyat Müzesi’nde gençlerle bir araya gelmesi planlanılıyor.

Cuma öğle saatlerinde başlayacak ziyaretinde Erdoğan'ın yoğun bir programı olacak.

Kahramanmaraş'ta bir dizi önemli programa katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın henüz resmi programının ne olduğu tam öğrenilemedi.

KANAL MARAŞ, ERDOĞAN'IN PROGRAMLARINA KATILACAK
Kahramanmaraş'ın en büyük haber sitesi olan Kanal Maraş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programlarına katılacak.

Ancak bir sorun var...

Geçtiğimiz aylarda; Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün, Dulkaidiroğlu Muhtarlar Derneği seçiminin yapıldığı salonda kendisine muhalif ve eleştiri haberler yapan Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan'ın bulunması üzerine salona girmememişti. Bunun üzerine, dernek başkanının ricasıyla Karaaslan salonu terk etmiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör öylelikle salona girmişti.

AKILLARDA SORU İŞARETİ KALDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ''Kanal Maraş'ın olduğu yerde ben hiç bir zaman bulunmam'' sözleri tekrardan akıllara geldi. Bu doğrultuda; Kanal Maraş ve Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan'ın programlara katılma kararının ardından Hayrettin Güngör, nasıl bir adım atacağı merak konusu oldu.

KANAL MARAŞ'IN OLDUĞU PROGRAMLARA KATILMIYOR
Gerek kendi programlarında gerekse başka bir dernek veya partili belediye başkanlarının düzenlediği programlara katılan Hayrettin Güngör'ün, Kanal Maraş'ın bulunduğu programlarda bulunmak istememesi veya salona girmemesi dikkatlerden kaçmıyor.

ERDOĞAN'A NELER SORULACAK?
Kanal Maraş'ın programlara katılma kararı almasıyla birlikte Mustafa Karaaslan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kahramanmaraş ile ilgili yaşanan tüm sorunları kendisine bizzat sorup sormayacağı merakla bekleniyor.