Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kanal Maraş Açık Masa programında Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa Karaaslan'ın moderatörlüğünde soruları yanıtladı.

Mustafa Karaaslan'ın 2023'te yapılması planlanan bir sonraki 31 Mart 2024 seçimlerinde "aday olacak mısınız?" sorusuna Öztunç, "Bu yönetim böyle oldukça aday olacağım" cevabını verdi.

İşte CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztunç'un ilgili kısmı şu şekilde:

"Eğer bu yönetim bu şekilde devam ederse yani memlekete hizmet etmemeye, milleti umursamamaya devam ederlerse tabii ki aday olacağım. Kahramanmaraş, sahipsiz değildir. Kahhramanmaraş'ı böyle bırakmayız. Benim en büyük hayalim bu şehri 5 yıl içerisinde Akdeniz'in incisi yapmak olacaktır. Bu bölgenin en güzel şehri yapmak Germenicia'yı ortaya çıkartmak. Kahramanmaraş'ın tüm eksiklerini gidermek... Kentimizin köylerinde hala yol yok. Hiç kimse bana 'yol var' diye iddia etmesin. Bu konuşmamdan sonra AK Parti'nin trolleri sosyal medya hesapları üzerinden başlayacaklar yazmaya... Ya siz istediğin kadar yazın, bu millet görmüyor mu? Bertiz'deki adam köyüne giderken yolunun olduğunu görmüyor mu? Ilıca, Çağlayancerit yolu yılları neden yapılmıyor?."