Büyük Birlik Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş İl Başkanı Bilal Odunkıran ve BBP heyeti, AK Parti Kahramanmaraş 2. Sıra Milletvekili Adayı Avukat Ahmet Özdemir'in Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi heyetinin ziyaretini değerlendiren AK Parti Kahramanmaraş 2. Sıra Milletvekili Adayı Avukat Ahmet Özdemir, "Bizim Büyük Birlik Partisi (BBP) ile biliyorsunuz, bir ortak hareket noktamız var. Aynı hedefe gidiyoruz, Muhsin Yazıcıoğlu başkanımızın her zaman söylediği bir şey vardı. Eleştirirdi ama destek olurdu. Doğru bildiği bir şeyde yanlışlarını eleştirirdi. Bugün de aynı Büyük Birlik Partisi (BBP) aynı anlayışla devam ediyor, biz o nedenle onlara teşekkür ediyoruz. Bizde kardeş olarak, arkadaş olarak ne yapılması gerekiyorsa elimizden geldiğince onların yanında olacağız. Bu onların ve bizim yanımızda olma kavramını ayrıştırmıyorum, aynı hedefe giden iki arkadaş grubuyuz, iki siyasi partiyiz, iki sivil toplum kuruluşuyuz. Bu şekilde ülkenin birlik ve beraberliğine yürüyoruz. Aslında onun için hem ziyaretlerinden dolayı hem de bu düşünce tarzını bugün siyasete ve sahaya taşımış olmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı’nı oluşturdukları AK Parti’nin Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar ise, "Türkiye bir seçime gidiyor, şurda seçime bir haftalık bir süre kaldı ama geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş'ta bir sel felaketiyle karşı karşıya kalındı, bu sel felaketinde 3 vatandaşımız hayatını kaybetti. Ben bu vatandaşlarımıza Cenab-ı Haktan rahmet diliyorum geride bıraktıkları yakınlarına ailelerine bütün Kahranmaraşlı hemşehrilerimede baş sağlığı diliyorum. Tabi gelinen noktada şurda bir hafta kaldı, ben öncelikle bir Kahramanmaraşlı hemşehriniz olarak Kahramanmaraş listelerinde Ahmet Bey'in, Ahmet Bey gibi gerçekten bekraundu düzgün, usulü, tarzı, tavrı düzgün bir arkadaşımızın olmasını şans olarak görüyorum. Özellikle de buraya Ahmet Bey'in tabi şahsında diğer tüm adaylarımıza hayırlı olsun diliyorum ama Ahmet Bey'in şahsında böyle bir başlangıç kuralım ve bu noktada ki desteğimizin hani kendisine olduğunuda ifade edelim diye gelmeyi arzuladık. Tabi kendisinede bu hususta aradığımızda sağolsun kendiside kabul etti. Bunun dışında da  tabi biz de Büyük Birlik Partisi olarak inşallah bu seçimlerin, milletin ihtiyaçları ekseninde sonuçlanmasını istiyoruz. Yani Büyük Birlik Partisi'nin önceliğinin milletin birliği beraberliği, kardeşliği, güvenliği olduğunuda yine sizlerle bir kere daha burada sizlerle paylaşmak istiyorum" diye konuştu.