Kahramanmaraş'ın Hayder Bey Mahallesi Barbaros Caddesi'nde Babil Halı Mağazası hizmete açıldı.

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara tarafından Hayder Bey Mahallesi'nde açılışı yapılan mağaza, aracı kullanmadan fabrikadan halka satış gerçekleştiriyor. AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, iş yeri sahipleri Mehmet Yetiş ve Mustafa Akkoyun'dan mağaza hakkında bilgi aldı.

Babil Halı Saray'ı işletmesinin açılış kurdelesini, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, iş yeri sahipleri Mehmet Yetiş ve Mustafa Akkoyun ile birlikte kestiler.

Hafta sonunda da açık olduğunu belirten Babil Halı Mağazası sahibi Mehmet Yetiş (işletme ortağı), "Biz Babil halı olarak Bugün Kahramanmaraş'ımıza halıcılıkta yeni bir soluk getirmek için bu showroomu halkımızla buluşturduk. Babil halı olarak aracı kullanmadan fabrikadan halka satış yapıyoruz. Şimdilik yerel ileride genel bir firma olarak hizmet vermek istiyoruz" dedi.

Mustafa Akkoyun (işletme ortağı), "İş ortağımında dediği gibi direk fabrikadan halka hizmet etmek istiyoruz. Burası bizim 2. şubemiz Egemen halı diye bir markamız var. Birlikte Kahramanmaraş'ta farklı bir tarz yaratmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, "Şehrimizin çok nezih bir yerinde bir işletme oluyor. Babil halı çalışanlarına, iş yeri sahiplerine, vatandaşlara hayırlı olsun diyorum. Çok kıymetli bir şey ekonomimizin büyümesi açısından" ifadelerini kullandı.