Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda devir teslim görevi gerçekleşti. Geçtiğimiz Pazar günü yapılan seçimler neticesinde ipi göğüsleyen isim olan Ekrem Karaoğlan, Kahramanmaraş ASKF’de yapılan devir teslim törenin sonrasında resmen göreve başladı. Karaoğlan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile yapılan törende çiçek takdiminde bulundu.

EMEKLERİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yıllardır ASKF içerisinde görev yapan yeni başkan Ekrem Karaoğlan “Seçim artık geride kaldı. Bundan sonra tüm kulüplerimiz ile aynı mesafedeyiz. Bizim yapabileceğimiz ne gibi problemler varsa hepsini çözmeye çalışacağız. Bu sorunların çözümü için çok emek sarf edeceğiz. Yönetim Kurulu arkadaşlarımla beraber adaletten şaşmamaya, herkese eşit mesafede olmayı ön planda tutuyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben buradan spor kulüplerine çağrı yapıyorum. Federasyonun önünden geçerken buraya uğramaları bizi her zaman mutlu edeceklerdir. Bizde ayrımcılık yoktur. Biz ve ben Hep birlikte amatör sporun ilerlemesi için çalışacağız. Bunu hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Devir teslim töreni yönetim kurulu ve katılımcıların toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

GÖREV DAĞILIMI DA YAPILDI
Bu arada yönetim kurulu toplantı yaparak görev dağılımı da yaptı.

Buna göre;
Başkan Ekrem Karaoğlan, Başkan Vekili Adnan Alagöz, Başkan yardımcısı  Abdurrahman Akbaba, Başkan Yardımcısı Hüseyin Eralp, Başkan Yardımcısı Hasan Tandoğru, Genel Sekreter Ahmet Güler, Mali Sekreter Ali Aydın, Örgütlenme Sekreteri Hüseyin Akkaya, Halkla İlişkiler Sekreteri Keramettin Güler, Sosyal İlişkiler Sekreteri Mustafa Atcı, Basın Sözcüsü Hüseyin Şahin Bozdağ, Eğitim Sekreteri Adem Karaköse, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kazancı, Yönetim Kurulu Üyesi Altan Özer, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Avanoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Yapar, Yönetim Kurulu Üyesi Akif Akkaya.