Seçim çalışmaları kapsamında memleketi Kahramanmaraş’ta esnaf gezilerine katılan Özdemir beraberinde, Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve Onikişubat İlçe Kadın Kolları heyeti ile birlikte 08 Mart Kadınlar günü kapsamında, kadınlara karanfil dağıttı. Azerbaycan bulvarındaki Esnafları da ziyaret eden Özdemir, “Bugün Onikişubat ilçe teşkilatımızla Azerbaycan Bulvarında geziyoruz.

Vatandaşlarımızı dinliyoruz, vatandaşlarımızın hem yerel belediyecilikle ilgili beklentileri var. Hem Hükümetimizden, iktidarımızdan, Cumhur İttifakından beklentileri var. Bunları hüsnüniyet ve ciddiyetle dinliyoruz.

Çünkü bizim amacımız siyasetimizin temeli vatandaşımızın memnun olması ve mutlu yaşaması o yüzden de onların Hükümetimize iletilmesi gereken sorunlarını dinleyip hükümetimize ileteceğiz.

Belediye Başkanlarımıza iletmemizi istediklerini de Belediye Başkanlarımıza ileteceğiz. Vatandaşımızla diyalog halinde olmaktan, onların beklentilerini dinlemekten son derece memnunuz, çünkü şu anlama geliyor, vatandaşımız AK Parti'ye güveniyor ve inanıyor başarılı olmasını istiyor, ama aynı zamanda kendilerinin de mutlu olmasını istiyorlar. Dolayısıyla onların mutluluğu bizim mutluluğumuz olacağı içinde onların beklentilerini ciddiyetle dinliyoruz ve gerçekleştireceğiz ” ifadelerini kullandı.