İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı  Necati Okay  ve teşkilat mensuplarının eşlik ettiği esnaf ziyaretinde  Milletvekili Adayı  Habibe Öçal yaptığı konuşmada " Esnafımızı ziyaret edip bol kazançlar diledik. Gördük ki milletimiz partimize güveniyor ve sürece tam destek verdiğini ifade ediyor. Duyduklarımızdan dolayı çok mutlu olduk. Güçlü Türkiye, güçlü başkan , güçlü meclis için tam kadro alandayız. Çalışmalarımıza ilk günkü aşkla devam edeceğiz. "dedi.

Ardından Yenişehir mahallesindeki kadınlarla bir araya gelerek mahalleliye süreçle ilgili bilgi verildi.  Mahalle ziyareti esnasında konuşma yapan ÖÇAL şu ifadeleri kullandı : "Evlatlarımızın geleceğine, ümmetin geleceğine kadınlar olarak sahip çıkacağız. Liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN ile birlikte ülkemiz şaha kalktı. Dünya kadar yol yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. Hastaneler yapıldı. Sağlık sektöründeki iyileştirmeler ülkemizi dünyanın bir çok ülkesinin önüne geçirmiştir. Bu güzelliklerden dış güçler ve emperyalistler rahatsız. Elde ettiğimiz bu kazanımları çöpe atmalarına izin vermeyeceğiz." diyerek konuşmaları sonlandırdı. 

Toplantının ardından Cumartesi pazarında halk ve esnafla buluşan milletvekili adayı tezgahları dolaşarak hayırlı ve bol kazançlar dileyerek dua ve desteklerini beklediğini ifade etti.