AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Ramazan Gürbak, Kertmenliler Derneği tarafından organize edilen birlik ve beraberlik buluşması yayla şenliğinde bir araya geldi.

Kahramanmaraş merkeze 85 kilometre uzaklıkta bulunan Onikişubat İlçesi Kertmen mahallesi, her yıl olduğu gibi bu yılda şenlikleri'ni coşkuyla kutluyor. Türkiye geneline dağılmış olan Kertmenliler ile Kertmen mahallesinde yaşayan vatandaşları kaynaştırmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen şenlik, Kertmen Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Şenliği Kertmenliler Derneği organize ederken, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Ramazan Gürbak ve Abdullah Kaçmaz da organizasyona katıldı. Bu kapsamda vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Milletvekili Adayı Gürbak, hem projelerini anlattı, hem de 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti.

Öte yandan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Ramazan Gürbak, Onikişubat ilçesi Ketmen Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Mahalle esnafıyla sohbet eden Gürbak, çay sohbetlerine katılmayı da ihmal etmedi.

Ketmenli Mahalle sakinleri de, Türkiye’nin artık genç siyasetçilere ihtiyacının olduğunu belirterek, gençlere fırsat verilmesini istediklerini söylediler.