Sadullah Kavak, Büyüksır Köyünden Tekkeye oradan nahırönü sokakbaşı çarşı başı Kıbrıs meydanını yani kısaca Kahramanmaraş’ı arşınlayarak ayakkabı boyayarak simit satarak yağlı dürülü diye marul satarak bulaşık yıkayarak 33. Uluslararası Tüketici Kalite Zirve ödüllerine uzanan yolda azim ve sebatla bir Kahramanmaraşlı olarak adını duyurdu.

Lob’in Turkey tarafından Her sene düzenli olarak organize edilen bu sene de London Sout Bank Universty ve İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi tarafından Organize edilen ve bu sene 33. Uluslararası Tüketici Kalite Zirve Ödülleri Normal şartlarda Mart ayında icra edilecek iken Covid-19 kapsamında ertelenerek 19 Temmuz 2020 tarihinde İstanbul Sait Halim Paşa yalısında İş, Sanat, Medya dünyası ve Devlet Erkânın önde gelen isimlerin katılımlarıyla Ödüller sahiplerine verilecek.

Lob’in Turkey Yetkilisi Fahri Ustaoğlu ile yaptığımız görüşme de “Tüketicinin korunması, Kalitenin artırılması ve Türkiye’nin Marka değerini artırmak için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.”

Katılımcılar arasında hepimizin yakından tanıdığı bir isminde Hem Panelist hem de Ödül alacağını ve geçtiğimiz günlerde Avrupa basınında da yer alan hem şehrimiz Sadullah Kavak’ında olması Bir Kahramanmaraş’lı olarak gurur verici.