Olay, geçen 3 Mart Perşembe günü saat 23.45’te Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesi Yusuflar Mahallesi, Tekke Yokuşunda meydana geld. 27 DV 444 plakalı otomobili kullanan Süleyman Kara (41), başından aldığı kurşunla hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan Sefa Köse (27) ve Alper Küçükterzi (32) ise darp edildi.

HEPSİ YAKALANMIŞTI
Polis ekipleri, olayın şüphelileri Ökkeş D. (40), Mustafa K. (28) ve Mehmet D.’yi (31) olayda kullanılan 46 DE 325 plakalı otomobil ile Kılavuzlu Mahallesi’nde yakaladı. Kaçan diğer şüpheli Duran Ali A. (27) ise polis ekipleri tarafından sabaha karşı yakalamıştı

KAVGANIN SEBEBİ ARAÇ ALIM-SATIM YÜZÜNDEDİ
Tarafların araç alım satımı yüzünden olay yerinde buluştuğu ve bu sebeple çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle olayın meydana geldiği belirlendi. 4 şüphelinin gözaltındaki sorgusu devam ediyor.

3 TUTUKLAMA
2 gündür süren soruşturma kapsamında ifadeleri alınan ve adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü Duran Ali A., "kasten adam öldürmek", Mustafa K. ve Ökkeş D. ise "adam öldürmeye iştirak" suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.