Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, medya kuruluşlarına yaptığı iade-i ziyaretler kapsamında Kanal Maraş'a da bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

Muğla Valisi iken 15 Eylül 2014'te Kahramanmaraş Valiliği'ne atanan Güvençer, kendisine yapılan 'hayırlı olsun' ziyaretlerine iade-i ziyaretlerle karşılık veriyor. Mustafa Hakan Güvençer, bu ziyaretler zincirinde dün ve bugün Kahramanmaraş'taki gazeteleri, internet sitelerini, ulusal basın il temsilcilerini ve televizyonları ziyaret ediyor. Dün Gazeteciler Cemiyeti Derneği ile başlattığı ziyaretlerine gün boyunca günlük gazetelerle devam eden Vali Güvençer, dün ayrıca ajanslara da iade-i ziyaretlerde bulundu.

 

Bugün de Kahramanmaraş'taki haftalık gazeteler, internet siteleri ve televizyonları ziyaret eden Vali Güvençer, bu ziyaretlerine bugün öğleden sonra Kanal Maraş ile devam etti.

 

Sitemiz sahibi Serkan Karaaslan, genel yayın danışmanı Mustafa Karaaslan ve genel yayın koordinatörümüz Akif Arslan tarafından karşılanan Vali Mustafa Hakan Güvençer, Kanal Maraş bürosunda bir süre sohbet etti. Kameraman Hakan Hançer, teknik yönetmen Erdinç Demir, spiker Büşra Torun'un da hazır bulunduğu ziyarette Güvençer, sitemizin ve televizyonumuzun yayına başlamasını da tebrik etti.

 

Kahramanmaraş'ta ve Türkiye'de her alandaki gelişimin çok hızlı olduğuna dikkat çeken Güvençer, mevcut kuşağın yeni bir değişim yaşama şansının çok zor olduğunu söyledi. Kendi çocukluk döneminin İstanbul'da geçtiğini ifade eden Vali, "Ben ispirto ocağını, gaz ocağını bilirim. Televizyonsuz dönemi de bilirim" dedi.

 

TAŞIMALI EĞİTİME ARA VERİLDİ

 

Bu arada Kanal Maraş Ailesi'nin sorularını da cevaplayan Vali Mustafa Hakan Güvençer, son günlerde yaşanan ağır kış şartları nedeniyle taşıma merkezlerindeki eğitime iki gün ara verildiğini söyleyerek "İl merkezi, ilçe merkezlerimizde bir sıkıntı yok. Ama taşımalı eğitimdeki öğrencilerimize iki gün tatil verdik. Yarından itibaren normal eğitimlerine dönecekler" dedi.

 

Kahramanmaraş'ta özellikle kuzey ilçelerimizde ve yüksek kesimlerde kapalı yollar bulunduğunu ancak bunun 'mahsuriyet' anlamında olmadığını kaydeden Vali Mustafa Hakan Güvençer, kış şartlarıyla ilgili yapılan bazı sansasyonel haberlerin de kendisini üzdüğünü ifade etti.

 

Ziyaret sonunda Kanal Maraş Ailesi, Vali Mustafa Hakan Güvençer'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.