Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı(TEGV) 20. yılında, Gaziantep Bölgesel Gönüllü Toplantısı’nda bir araya geldi. 

 

 

TEGV'in Gaziantep'ta yapılan 20. yılında Bölgesel Gönüllü Toplantısı’na Kahramanmaraş Öğrenim  Birimi de 30 Gönüllüsü ile katıldı. Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya TEGV Genel Müdürü Mete Meleksoy, Genel Merkez Departman Yöneticileri, Kahramanmaraş Öğrenim Birimi, Gaziantep Eğitim Parkı, Adana Öğreim Birimi, Mersin Öğrenim Birimi, Şanlıurfa Eğitim Parkı, Mardin İl temsilciliği-Öğrenim Birimleri ve Ateş Böcekleri katıldılar.

 

Toplantı öncesi bir konuşma yapan TEGV Genel Müdürü Mete Meleksoy, “TEGV’in 20. yılı. TEGV bir kitle örgütü. 10 bin gönüllümüz var. Bu toplantılarda sohbet ediyoruz, kendimizi anlatıyoruz” dedi.

TEGV gönüllülerine seslenen Meleksoy,” Türkiye’de ve dünyada Eğitim üzerine konuşma yaptıktan sonra TEGV’den çıkacak bir tiyatrocu, bir ressam, bir şair belki bir matematikçi bir yazar bilemiyorum ama o bir tane çocuk dünyaya öyle bir katkı yapar ki, o katkı bütün insanlığadır. Beni heyecanlandıran şey işte budur. İnsanlığa hizmetten kastım budur” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından çeşitli illerden gelen TEGV üyeleri çeşitli gösteriler sundular.Kahramanmaraş Gönüllüleri önce Türkiye Eğitim Gönüllüleri için yazdıkları şarkıyı seslendirdi sonra da Gönüllü tarafından kendisinin yazdığı şiir okundu.. Daha sonra Eğitim Dostlarına teşekkür belgeleri verildi. Gönüllüler ile gerçekleştirilen forum’dan sonra Gönüllüler için yapılan Konser Sonrası toplantı sona erdi.