Kahramanmaraş'taki motorlu sürücü taşıt kursları,  2015-Mart Ehliyet Yazılı Sınav sonuçlarının başarı oranı ile dikkat çekti.

 

 

22 Mart tarihinde yapılan ehliyet yazılı sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Kahramanmaraş’ta bulunan sürücü kurslarının başarı oranı dikkatlerden kaçmadı. Sürücü kurslarının bu konudaki özverili çalışmaları sonucu il genelinde sınava giren kursiyerlerinde memnuniyetini ve güvenini kazandı.

 

Yüksek başarı oranı hem sürücü kurslarını hem de sınava giren kursiyerlerinin yüzünü güldürdü. 22 Mart yazılı sınavında başarılı olan kursiyerler Onikişubat İlçesi'nde 11, 12, 18 ve 19 Nisan ve Dulkadiroğlu İlçesinde ise 25, 26, Nisan, 23 ve 24 Mayıs tarihlerinde uygulamalı direksiyon sınavına katılacak.

 

Diğer yandan Dulkadiroğlu’nun direksiyon sınavı Onikişubat ilçesinde yapılmasından dolayı ilçenin direksiyon sınavının geç yapılmasına neden oluyor. Bu anlamda Dulkadiroğlu direksiyon sınavlarının ilçe sınırlarında ne zaman yapılacağı ise merak ediliyor.

 

Sürücü kursları yöneticileri "Eğer Dulkadiroğlu'nda direksiyon sınav alanı tertipli olsaydı 11, 12, 18 ve 19 Nisan'da Dulkadiroğlu ilçesinde yapılabilirdi" diyor.