Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

 

Ocak ayı içerisinde İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı kararname ile polis başmüfettişi iken Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Servet Yılmaz, ilçe gezilerine başladı. İl Emniyet Müdürü Yılmaz’ın İlçe Emniyet Müdürlüklerini tanıma ve çalışmalar hakkında bilgi almak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerin ilk durağı Elbistan oldu. İlçe Müdürlüğü binası önünde İlçe Emniyet Müdürü Barış Murat Başol ve rütbeli personel tarafından karşılanan Yılmaz, ilk olarak birim amirliklerini gezdi. Burada görevli personellerle görüşen Yılmaz, daha sonra brifing salonuna geçti. Yılmaz’a İlçe Emniyet Müdürü Barış Murat Başol tarafından ilçenin yapısı, asayiş olayları ve polis sorumluluk bölgesindeki diğer çalışmalara ilişkin olarak geniş kapsamlı brifing verildi.

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki incelemelerini tamamlayan Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, diğer ziyaretleri için Elbistan’dan ayrıldı.