MHP Kahramanmaraş 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan, Kahramanmaraş'ta sanayi sitesi esnafının sorunlarını dinledi.

 

 

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'ni ziyaret eden Prof. Dr. Aycan, burada Kooperatif Başkanı Mustafa Kır, İkinci Başkan Muzaffer Kocabaş, Yönetim Kurul Üyeleri ve sanayi esnafı ile bir süre görüştü. Seçim çalışmalarını anlatan Prof. Aycan; MHP'nin koalisyon hükümeti olduğu 1999-2002 döneminde kendisinin önce Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve ardından da Bakanlık Müsteşarlığı yaptığını söyledi. Bu dönemde sağlık alanında Kahramanmaraş'a yapılanları anlatan Aycan, daha sonra nasip olur da seçilirse neler yapacağını anlattı.

 

 

Aycan, sanayicilerin sorunlarına vakıf olduğunu belirterek, ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. "30 bin şehidimizin bedeli ödenmedi. Bedeli ödenemez tabii ki, bir insanımızın bile bedeli ödenemez" diyen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan, "Ne yapılıyor? 30 bin insanın katili olan Öcalan ile sabahtan akşama kadar birlikte görüşülüyor. Artık neredeyse ülkenin eş başkanı oldu" dedi. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ı da eleştiren Aycan "Mahir Ünal, PKK ile görüşmeleri bizzat yapan bir kişi. Her gün onlarla oturuyor, onlarla kalkıyor"  diye konuştu.

 

 

İktidarın, vatandaşın sıkıntısı ile uğraşmaktan uzaklaştığını kaydeden Prof. Dr. Sefer Aycan, "Vatandaş işsizmiş, açmış, sıkıntıdaymış, ekonomik sıkıntıdaymış... Hiç kimsenin umurunda değil. Hükümetin iki gündemi var: Bir tanesi çözüm süreci, diğeri de başkanlık. Biliyorsunuz AKP parti programını açıkladı. 2015 seçimlerinden sonra, birinci madde başkanlık sistemini içeren anayasa değişikliği yapılacak" dedi.