Facebook, insanların başka insanlarla iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan bir sosyal paylaşım sitesidir. Twitter, bir sosyal ağ  ve mikro blog sitesidir.

Bunlar gibi bir kaç sosyal paylaşım sitelerinden sonra, Türkiye'de ve Dünyada aldığı internet isimleri ile adını “KURNAZ TÜRK” olarak duyuran, Fatih NALBANTABAŞI ve iki arkadaşı ile birlikte kurdukları, (http://www.özürdilerim.com) Google arama motoruna düştüğü 3 gün içerisinde 218 bin tıklama ile Alexa.com sıralamasında Türkiye'de 10,000'in altında. Dünya’da ise Yüz milyonlarca sitelerin içerisinde 700 bin site içerisinde yer alındı.

http://www.özürdilerim.com‘un  kısa zamanda dünyanın en büyük 10 sitesi arasına girmeyi hedeflediğini söyleyen,  “kurnaz Türk” olarak tanınan  internet gezgini ve dünya çapında 5000’i aşkın domaine sahip olan internet girişimcisi iş adamı NALBANTBAŞI  yaptığı açıklama da  “Biz bir akşam arkadaşlarımızla bir iş toplantısı yaparken şaka ile birbirimizi kırdık. O esnada Maraş Medya Merkezinden Yasemin Hanım ve bilgisayar programcısı Aykut Bey birbirimize haydi bir iyilik yapalım hatalarımızı telafi etmek ve kırgınlıkların bitmesi için, birbirimizden Özür Dileyelim dedi. Yasemin Hanım da o zaman http://www.özürdilerim.com sitesini kuralım dedikten sonra  “kurnaz Türk” olarak bilinen Fatih NALBANTBAŞI,  haydi o zaman http://www.özürdilerim.com sitesini domain adını satın aldım deyince  bilgisayar programcısı Aykut NALBANTBAŞI, ben de siteyi en geç 1 hafta içerisinde hayata geçireceğim sözünü verince  site 1. Günü 5000 daha sonra  Elli bin, Yüz bin,  iki yüz seksen bin, gibi tıklama rekorları kırarak, Türkiye’de 10 binin altında Dünya sıralamasında ise 700 milyon içerisine girerek kısa zamanda Dünya’da hızla yayılan sosyal paylaşım siteleri arasında yerimizi aldık, umarım ki, en geç bir ay içerisinde Dünya’da ilk bin Türkiye’de ise ilk 100 site arasına girerek faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.

Zaten küreselleşen, Dünya’daki yaşam içerisindeki herkes ya küskün, ya kırgın ama nedense birbirinden özür dilemiyordu, bu site sayesinde küçükler büyüklerden, büyükler küçüklerden özür dileyerek, gönüllerini almaları için http://www.özürdilerim.com/ u hayata geçirdik."

Fatih Nalbantbaşı sözlerini şu cümlelerle bitirdi; "Haydi, küskünler, kırgınlar, gururlular, gurursuzlar, birbirimizden Özür dileyelim. Bu siteyi arkadaşlarımızla paylaşarak bu siteye destek olalım" dedi.. http://www.özürdilerim.com