Kahramanmaraş Onikişubat CHP İlçe Başkanlığına Genel Merkez tarafından atanan Ünal Ateş bugün Kocabaş Konağında basın ile kahvaltıda buluştu.

 

Ateş burada yaptığı açıklamada;" Metropol Onikişubat ilçemize Genel Merkez'imiz tarafından ilçe başkanı olarak atanmış bulunuyorum. Artık daha sık görüşeceğiz. Bir kentin gelişebilmesi için basınımızın baskısının oluşması gerektiğine inanan birisiyim. Muhalefet olarak sesimizi siz basın tarafından kamuoyuna duyurulmasını özellikle rica ediyorum. Hep birlikte Maraş'ımızın gelişmesi için var gücümüzle şu anki AKP Belediyesinin yaptıklarının takipçisi olmalıyız." dedi.

 

Ateş, kentsel dönüşümden, ulaşıma, üniversite öğrencilerinin sorunlarından, Suriyelilere ilişkin görsel sunum yaparak, "Yapılan hizmetlerin her zaman takipçisi olmak adına, yirmi yıldır siz basın mensubu emekçilerinden hep destek gördüm. Maraş için yapılacak her olumlu hizmetin destekçisi, şehrin aleyhine olan her olumsuz işlemin karşısında olacağım. Şu anki iktidarın yereldeki yöneticilerinin uykularını kaçıracağım" dedi.

 

"Ünal Ateş'in Kocabaş konağında basın ile bir araya geldiği basın toplantısındaki konuşmaların tamamının video haberi..."