AK Parti Onikişubat İlçesi Kadın Kolları Kurucu Başkanlığı yapan Neşe Şirikçi, partisinden Kahramanmaraş Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 

 

Parti il binasında başvurusunu AK Parti Kahramanmaraş İl Seçim İşleri Başkanı Fırat Görgel'e sunan Neşe Şirikçi, daha sonra bir açıklamada bulundu. "Bana burada sizlerin karşısında olabilme imkânı sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ a ve Kıymetli Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ediyorum. Kadın Aile ve Sosyal Politikalar bakanımız Ayşe Nur İslam hanımefendiye ve Fatma Şahin hanımefendiye Kadın hak ve Özgürlüklerine karşı yapmış olduğu çalışmalardan dolayı şükranlarımı belirtiyorum" diyen Şirikçi, şunları söyledi:

 

"Teşkilatçılığımın verdiği özgüven ve sizlerden aldığım manevi destekle karşınızdayım. 1974 Kahramanmaraş doğumluyum.2 çocuk annesiyim. Partimizin farklı kademelerinde görevler aldıktan sonra 22 Ekim 2013'te Onikişubat İlçesi kadın kolları kurucu başkanı olarak atandım. Seçim süreci ile beraber teşkilat olarak yoğun çalışmalar yürüttük. Bu güne kadar görevimi tam layıkıyla yaptığıma partim, başkanlarım ve tüm çalışma arkadaşlarım şahittir. Evimizden, çocuklarımızdan, kendimizden fedakarlık ederek çalışmalar yürüttük, yürütmeye devam edeceğiz.

 

Sayın liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek alarak kişiliğimden ödün vermeden, dosdoğru, eğmeden bükmeden, çalışarak, Adalet ve Kalkınma Partisine hizmet etmekten daima gurur duydum.

Daima millet daima hizmet anlayışı ile bıkmadan, usanmadan yapabileceğimin en fazlasını yapma gayreti içinde oldum ve olmaya devam edeceğim. Ben kendi adıma bu prensibini liderimizden öğrendim.  Bu davaya gönül vermiş bir kardeşiniz olarak sizden aldığımız dua ve desteklerle yine sizlere en güzel hizmetleri getirmeyi taahhüt ediyorum. Ülkemizin geleceğinde söz sahibi olmak için bu göreve talibim.

 

 

Sizlerin bir elçisi olarak Türkiye'de ne varsa, dünyada ne varsa şehrimize getirmek için tüm gayretimle mücadele etmeye insanımızın refahı için çalışmaya ve takip etmeye söz veriyorum. Yine  toplumun her kesimine eşit mesafede olmaya, hiçbir ayrımcılık yapmadan, dik duruşumla ve adaletimle her bir insanımızı dinlemeye, ilgilenmeye söz veriyorum. Ancak kişisel çıkarları gözeten talepleri hariç tutuyorum. Toplum menfaati ön planda olacak.

 

İlimiz il ve ilçelerinin, en ücra köşesindeki her bir insanımızın bana birebir aracısız ulaşması için tüm iletişim araçları ve telefonlar ile ve bizzat ziyaret ederek ile hizmet vereceğim. Yine merkezi bir yerde mekan oluşturarak tüm ilgi ve alakamı halkımıza vereceğim. Sizlerle istişare toplantıları yaparak sizin projelerinizi hayata geçirmek için sizlerle elele çalışacağım. Çünkü Kahramanmaraş'ımız il bütünü olarak kastediyorum her şeyin en güzelini hak ediyor.

 

 

Nasip olurda hizmet görevi takdir edilirse sizlerin manevi desteğini, çalışmasını ve fedakârlık yapmasını isteyeceğim. Çünkü 2023 hedefi için hep beraber birlikte çalışmamız gerekiyor. İnsanımız için, yarınlarımız için, çocuklarımız için, nesillerimiz için durmak yok yola devam"