Yazılı bir açıklama yapan Şeker, ARMADAŞ'ın yıllardır Kahramanmaraş'a doğalgaz dağıtım hizmeti yaptığını belirterek "Bu kurumun fiyat politikası nedir,aldığı ücretler nedir,kullanım bedelleri ne kadardır,ekstra ne gibi fiyatları vatandaşa yüklemektedir,çevre vilayetlerle doğalgaz aboneliklerine baktığımızda Kahramanmaraş aboneliklerde  daha fazla para ödemektedir" dedi.

 

ŞEKER'İN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

 

İlçe Teşkilatımız 13 Aralık 2014 tarihinde göreve başlamıştır. Ben ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarım o tarihten bu yana bir taraftan partimizin mahallelerde teşkilatlanması, yaklaşan genel seçimler için teknik ve fiziki alt yapı eksikliklerinin giderilmesi için yoğun bir çaba ve gayret içerisinde çalışmalarımızı sürdürürken bir taraftan da şehrimizin eksikliklerini takip etmekteyiz.

 

Tüm Kahramanmaraşlılar şundan emin olmalıdır ki; Onikişubat İlçe Teşkilatı bu Kahraman Kentin bütün problemlerinin, bütün aksaklıkların, bütün eksikliklerin, bütün yanlışlıkların, ben yaptım odlu bittilerin takipçisidir. Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok kurum ve kuruluş gözlemimiz altındadır.

 

Bundan böyle hiçbir kurum kuruluş oldubittiyle Kahramanmaraşlının hakkını yemeye cebine el uzatmaya yandaşlarını kayırmaya cüret edemeyecektir. Hiçbir kişi bulunduğu makamı kendi siyasi geleceği adına kullanıp hizmetini aksatmasına bizler müsaade etmeyeceğiz.

 

Ben sırf muhalefet olsun rakibim yıpransın diye siyaset yapmıyorum: Örneğin geçenlerde Büyükşehir Belediyemiz yanlış bir uygulama ile Türkiye’de sadece 1 (bir) firmanın katılabileceği bir şartname hazırlayarak bir ihaleye çıkmıştı. Ben direk Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüşerek bunun yanlış olduğunu belediyenin ve Kahramanmaraşlının zararı olacağını aynı zamanda rekabet ortamını engelleyeceğini anlattım sağ olsun o da inceleyerek haklılığımızı gördü ve o işi iptal etti.

 

Ancak her kurum bu kadar hassas değil. Örneğin ARMADAŞ yıllardır Kahramanmaraş a doğalgaz dağıtım hizmeti yapıyor bu kurumun fiyat politikası nedir,aldığı ücretler nedir,kullanım bedelleri ne kadardır,ekstra ne gibi fiyatları vatandaşa yüklemektedir,çevre vilayetlerle doğalgaz aboneliklerine baktığımızda Kahramanmaraş aboneliklerde  daha fazla para ödemektedir.

 

Buna bu güne kimse ses çıkarmadı ancak; ARMADAŞ 01.01.2015 tarihinden geçerli olmak üzere merkezi sistemle ısınan binalarda SİSTEM KULLANIM BEDELİ adı altında %25 ZAM YAPMIŞTIR.

 

Şimdi aracılığınızla soruyorum:

 

BU ZAM NEYE DAYANILARAK YAPILMIŞTIR?

 

TÜRKİYE'DE BUNUN UYGULAMADA Kİ YASAL DAYANAĞI NEDİR?

 

BU ZAMLA BİRLİKTE KAHRAMANMARAŞLI'NIN CEBİNDEN NE KADAR FAZLA PARA ÇEKİLMİŞTİR?

 

BUGÜNE KADAR ABONELİK ÜCRETLERİNDEN NE KADAR PARA TOPLANMIŞTIR?

 

BU PARALAR NERELERDE KULLANILMAKTADIR?

 

ARMADAŞ'IN BAŞINDAKİ ZAT SEÇİMLERDE MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINDAKİ FİNANSINI BU YOLLAMI KARŞILAMAKTADIR?

 

17/25 ARALIĞIN BAKANLARI AKLANMIŞ KENDİLERİDE DOKUNULMAZLIK ZIRHINA MI BÜRÜNMEK İÇİN ADAY OLMUŞLARDIR?

 

Sorularımız uzun; ama burada haksız yere toplanan ve miktarı çok büyük paralar olduğu kanaatindeyiz. Bunlar benim Kahramanmaraşlımın cebinden çıkmaktadır.

 

Biz MHP Onikişubat İlçe Teşkilatı olarak her kimin eli gözü Kahramanmaraşlının cebinde sofrasında emeğinde ise iki elimiz yakasında nefesimiz enselerindedir."