MHP'nin Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Teşkilatı, il binasındaki yerinden, ilçe teşkilatı tarafından alınmaya çalışılan yeni binasına taşınacak.

 

Kahramanmaraş'ın büyükşehir olması ile birlikte merkez ilçe teşkilatının lağvedilerek oluşturulan yeni ilçelerde siyasi partiler de teşkilatlarını oluşturdu. Çoğu partinin Kahramanmaraş'taki Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatları, hala il binalarındaki odalarda geçici olarak hizmet verirken, bazı partilerde de ilçe teşkilatları kendi hizmet binalarını edinmeye başladılar.

 

MHP'nin oluşturulan Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı, İsmetpaşa Mahallesi Yeni Hükümet Caddesi üzerinde kendi hizmet binasını daha önce edinmişti. İlçe başkanı Mustafa Akpınar'ın büyük gayretleri ile il binasından çıkan ilk teşkilat olan MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı'nın ardından MHP Onikişubat İlçe Teşkilatı da aldığımız bilgiye göre ilçe başkanı Mehmet Şeker'in özverileri ile kendi hizmet binasına kavuşuyor. Hayrullah Mahallesi Azerbaycan Bulvarı üzerinde pazarlığı son aşamaya gelen bir dairenin önümüzdeki günlerde hizmete sunulacağı kaydedildi.

 

MHP Onikişubat İlçe Teşkilatı'nın seçilmiş ilk başkanı olan Mehmet Şeker, teşkilatını halen hizmetini yürüttüğü Dulkadiroğlu İlçesi Yenişehir Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki il binasından taşımaya hazırlanıyor. Oluşturulan yeni yönetim ile birlikte yeni bir hizmet binası edinmeye karar veren Şeker'in TEDAŞ'ın Azerbaycan Bulvarı üzerinde bir dönem hizmet verdiği binada bir daire satın almak için girişim yaptığı öğrenildi. Dairedeki tadilat ve tefrişatın ardından da Onikişubat İlçe Teşkilatı'nın yeni yerinde hizmete başlayacağı belirtildi.