Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilçede bulunan 128 mahalle muhtarları ile bir araya gelerek 'durum değerlendirmesi' yaptı.

 

Liva Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Mahçiçek, 'kürek çeken değil, dümen tutan' belediye olacaklarını belirterek, muhtarlarla sürekli istişare yapacaklarını söyledi. Seçim döneminde de sık sık tekrarladığı 'model ve modern' ilçe olma yolunda ilerleyeceklerini ifade eden Onikişubat Belediye Başkanı Mahçiçek, "İlçemizi, Kahramanmaraş'ın lokomotifi yapmak ve model-modern bir ilçe konumuna getirmek için durmak yok, hizmete devam. Biz bu koltuğa oturduktan sonra siyaseti inat üzerine yapmadık, yapmayacağız da"  vurgusunu yaptı.

 

Onikişubat Belediyesi'nin hizmet anlamında rekorlar kırdığına işaret eden Başkan Hanefi Mahçiçek, bahar aylarından itibaren sorumluluk alanlarında asfaltsız yol bırakmayacaklarını söyleyerek "Biz hizmeti insan odaklı yapıyoruz. Hem belediyemiz içinde hem de belediyemiz dışındaki sorumluluk alanımızda insanımızı mutlu edecek hizmetlere imza atıyoruz" diye konuştu.

 

Muhtarların sorularına da cevap veren Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, birlik ve beraberlik içerisinde tüm sorunları çözüme kavuşturacaklarını belirterek "Bize oy veren ya da vermeyen mahalle diye ayırt etmeyeceğiz" dedi.

 

...