Son haftalarda kendi evinde taraftarlarıyla birlikte büyük bir ivme kazanan Kahramanmaraşspor, kendi evinde oynadığı maçlarda taraftar avantajını çok iyi kullanırken, bu kez Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında taraftarından yoksun olacak.

 

 

Bandırmaspor maçında yaşanan taraftar olayları nedeniyle bu hafta sonu kendi evinde oynayacağı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Kahramanmaraşspor, taraftarından yoksun olmanın üzüntüsüyle antrenmanlarını devam ettiriyor.

 

 

Bu hafta sonu oynayacağı zorlu Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tüm hızıyla da devam ettiriyor. Dün Hanefi Mahçiçek stadyumunda öğle saatlerinde yapılan ve yaklaşık iki saat süren antrenman Teknik Direktör Alaaddin Demirözü nezaretinde tamamladı. Antrenman ısınma ve koşu çalışmalarıyla başlarken, koordinasyon çalışmalarının ardından taktik ve yapılan çift kale maçla sonlandı.

 

 

FUTBOLCULAR SÜREKLİ UYARILDI

 

 

Teknik Direktör Alaaddin Demirözü, zorlu Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi futbolcularını sürekli uyarıp, son haftalardaki yükselen performansın bu hafta da sürmesini istedi.

 

 

Artık ligin sonlarına doğru yaklaşıldığını kaydeden Teknik Patron Demirözü, artık en zor dönemece girdiklerini belirtip, “Her ne olursa olsun iddialı bir takıma karşı oynayacağız. Ancak bizim de iddiamız bu ligden düşmemek. Bunun için varımızı yoğumuzu ortaya koyup maçın son dakikasına kadar bütün enerjimizle puan almak için mücadele edeceğiz. Özellikle seyircisiz olan bu maçta, hiç kimse konsantrasyon sıkıntısı yaşamamalı. Taraftarımız bizim için çok önemli bir etkendi. Onlar bütün maçlarımızda bize büyük destek verip, aldığımız bütün puanlarda çok büyük payları var. Bu maçta onlardan mahrum olmamıza rağmen onları üzmeyeceğiz. İnşallah Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u kendi evimizde yenerek çok daha iyi olacağız ve üst sıralara doğru tırmanışımızı sürdüreceğiz.” dedi.