Kahramanmaraş ve ilçelerinde bugün hava açık ve parçalı bulutlu olacak, hava sıcaklığı ise en düşük 3, en yüksek 16 derece olacak.

 

 

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın güney ve batısı, Ege, Batı Akdeniz, Kocaeli, Sakarya ve Erzurum çevreleri ile Eskişehir'in batı ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde sağanak, iç kesimlerde hafif yağmur, Erzurum çevrelerinde hafif kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde 2 ila 4 derece artarak, mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Rüzgar, genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

 

Kahramanmaraş'ta il geneli açık bir havaya sahip olacak. Hava sıcaklığının düne göre 3 ila 5 derece arasında artması bekleniyor. Onikişubat'ta en düşük sıcaklık 3, en yüksek sıcaklık 15, Dulkadiroğlu'nda en düşük sıcaklık 4 en yüksek sıcaklık 14 olacak