Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Başakşehir maçında 2-0 öndeyken Yasin'in oyundan çıkarılması ve maçın 2-2 bitmesiyle değişiklik için özür dilemişti. Tecrübeli hoca bununla ve Fernandao'yla ilgili açıklama yaptı.
 

İşte Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamaları;
 

"Yasin iyi oynamaya başlamıştı. Dzemaili'ye tekrar sen git ısınmaya devam et diyebilirdim ama oyuncumu düşünerek bunu yapmadım. Adını vermiştik değişiklikten vazgeçmedim biraz daha bekleyip oyunu görmem gerekiyordu ama kötü niyetle yapmadım. Dzemaili'yi kazanmak ve lig maçında görmek istiyordum.
 

27 kişilik kadroda herkesin çorbada tuzu olsun istiyorum. Mümkün olduğunca her oyuncuya o fırsatı vermeye çalışıyorum biraz zamanlama hatası oldu. Üzüldüm açıkçası. Çünkü herkes coşmuştu, tribünler şölen havasındaydı o hava bozuldu diye çok üzüldüm. Böyle güzel bir atmosferi bozduğum için özür diledim. Bundan gocunmuyorum, yaptığımız iyi şeylerin de farkındayız, iyi oyunun da farkındayız. İyi şeyleri dile getirmeyi sevmiyorum kötü şeyleri düzeltmemiz gerekiyor. Kaldı ki bugün eğer oyuncularımı eleştirecek olsanız daha çok üzülürdüm beni eleştirin ki birliğimiz bütünlüğümüz bozulmasın..."
 

Derbi çok önemli ama biz Kasımpaşa maçını düşünüyoruz. Oradan çıkacak sonuçtan çok biz Kasımpaşa maçını düşünüyoruz daha çok..."
 

FERNANDAO AÇIKLAMASI!
 

Fernandao iyi bir oyuncu, onu beğeniyorum. Transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Biz elimizdeki oyunculardan maksimum verim almaya çalışıyoruz. İnşallah burada kalırsam az transfer yapmak ve maksimum verim almak istiyoruz."