TEMA'nın Pazarcık İlçe Gönüllü Sorumluluğu çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

 

Son olarak yaş ve meslek grubundan yaklaşık 20 üyenin rozetleri ve üyelik kimlik kartları Tema Genel Merkezi tarafından  gönderilen ve Pazarcık İlçe Gönüllü Sorumlusu Abdurrahman Akbaba ve İlçe Gönüllü Sorumlu Yardımcısı Ahmet Tilki’nin katılımlarıyla üyelere takdim edildi.

 

Abdurrahman Akbaba yaptığı konuşmada "TEMA Ülkemizde ve dünyada toprağa,çevreye ve doğaya sahip çıkma noktasında ülkemizde öncü ve en etkin  sivil toplum kuruluşudur.İlçemizde de arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmekte olup gönüllü sayımız her geçen gün daha da artmaktadır. Yeni gönüllülerimizin de katkı ve destekleriyle çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz. Arkadaşlarımızı kutluyor başarılar diliyorum" dedi.

 

Kimlik ve Rozetlerine kavuşan gönüllüleri ise TEMA Gönüllüsü olmanın ayrıcalığını yaşadıklarını toprak, çevre ve doğa için her alanda çalışmalara aktif olarak katılacaklarını ifade ettiler. Abdurrahman Akbaba ve Ahmet Tilki, TEMA’ya yeni katılan üyelere kutlayarak Kimlikleri teslim ederek Rozetlerini taktılar.