İstanbul’da üç gündür hayatı felç eden yoğun kar yağışından Galatasaray da son derece olumsuz etkilendi. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki sahalar tamamen kar altında kalırken, benzer görüntülerin Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde ortaya çıkmaması tepki topladı.
 

Pazartesi günü Balıkesirspor maçını oynadıktan sonra izin yapan ve önceki gün ise kar yüzünden evlerinden bile çıkamayan sarı-kırmızılılar dün ise tesislere ulaştı ama sahalar temiz olmadığı için salonda basketbol oynadı. Üç gündür saha çalışması yapamayan Cim-Bom, Sivasspor’la yarın deplasmanda oynayacağı kritik maça doğru dürüst çalışamadan çıkacak. Üstelik sarı-kırmızılı takımı, Sivas’ta  eksi 9 derecelik soğuk hava bekliyor. Sivasspor maçı öncesi iyi bir hazırlık süreci geçirilmemesi Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun planlarını bozdu.
Çünkü sakatlıktan dönen ve takımla çalışmalara başlayan Sabri fizik olarak istenen düzeye gelmedi. İstenen performansı sergileyemeyen Tarık Çamdal’ın yine de Sivas’a götürüleceği belirtildi. Aynı şekilde iyileşen  Semih’in ise riske edilmeyeceği öğrenildi.

 

Son çalışma Sivas’ta!

Florya’da tesisler kar altında kaldığı için antrenman sekteye uğrarken, Sancaktepe’de Fenerbahçe’nin sorunsuz şekilde çalışmalara devam etmesi teknik kadronun keyfini kaçırdı. Galatasaraylı üyeler ve taraftarlar, Florya’da kar izni yapılırken, Fenerbahçeli futbolcuların çalıştığını belirterek önlem almayan tesis sorumlularını ve yöneticileri eleştirdi.
Cim-Bom, Florya’nın kardan temizlenmemesi yüzünden son çalışmasını bugün Sivas’ta gerçekleştirecek. Bu nedenle uçağın kalkış saatini öne çeken sarı-kırmızılılar, taktik çalışmayı Sivasspor’un tesislerinde yapacak.