Kahramanmaraş'ta Maraş Medya Merkezi, 46haber.com, marashaberler.com haber siteleri sahibi ve 12 ayrı ulusal kanalın karasal yayınlarını veren gazeteci Fatih Nalbantbaşı'ndan B.Ş.B Fatih Mehmet Erkoç şikayetçi oldu.

 

Alınan bilgiye göre Cumhuriyet Başsavcılığının 2015/9465 soruşturma dosyası ile hakkında ifadesi alınan Nalbantbaşı'ya telefon ile ulaşılarak konunun ne olduğunu sorduk.

 

Fatih Nalbantbaşı şunları söyledi; "Ben AK Parti binasında İl Başkanı Metin Doğan'la özel bir görüşme için gitmiştim. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç'un Paralel yapıya destek olduğunu İl Başkanına detaylarını anlattım. Parti çıkışında telefonuma bir mesaj geldi. Cumhuriyet Başsavcılığına acil ifade için çağrıldığımı okudum. Derhal Adliyeye gittim. Niçin çağrıldığımı sorunca kast ile tehdit amaçlı Fatih ERKOÇ'un şikâyetçi olduğunu öğrendim" dedi.

 

Konu hakkında ifadesini verdiğini söyleyen Nalbantbaşı sözlerine şöyle devam etti;" Bu yaşa kadar hiç bir sabıkam olmadı. Yanımda ne bıçak, ne tabanca, ne de çakı dahi taşımadım. Benim tek taşıdığım kalemimdir. Fatih ERKOÇ'u çok severim. Ölümle tehdit suçlamasını kabul etmem mümkün değil, ancak ara sıra kendisine gazeteci olmamdan dolayı sitem dolu telefon ve mesajlar çekerim. Büyükşehir ve kendisinin her gün haberlerini sitelerimde kullanırım." dedi.

 

Fatih ile Fatih'in bu kapışmasının sonucunu kamuoyu merakla nasıl sonuçlanacağını bekliyor...