YouTube fenomeni Gaga Bulut öldü iddiası sosyal medyada olay oldu. YouTube kanalına yüklediği bir videoda, para karşılığı erkek çocuklarını öpüştürdüğü için tutuklanan Gaga Bulut'un (Bulut Altuğ) hapishanede öldürüldüğü haberleri gündem yarattı.

Gaga Bulut takma adıyla sosyal medyada tanınan Bulut Altuğ, geçtiğimiz yıl YouTube kanalında yayınladığı bir video ile gündeme oturmuş ve mahkemece tutuklanmıştı. Uzun zamandır haber alınamayan Gaga Bulut'un hapishanede öldürüldüğü yönündeki iddia ise gündeme sarstı.

ERKEK ÇOCUKLARINI ÖPÜŞTÜRMÜŞTÜ
İzmir'de, para karşılığında erkek çocukları öpüştürüp bu görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaştığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılıp gözaltına alınan sosyal medya fenomeni 'Gaga Bulut' lakaplı Bulut Altuğ, sevk edildiği mahkemede tutuklanmıştı. Altuğ'un paylaştığı videolara da mahkeme tarafından erişim yasağı konulmuştu.

GAGA BULUT ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Erkek çocuklarına yaptırdığıyla adından günlerce söz ettiren Bulut'un hapishanede öldürüldüğü iddia edildi. Bulut'un öldürdüğü yönündeki iddiasını duyan birçok kişi Twitter'dan Bulut hakkında paylaşım yapmaya başladı.

İşte Gaga Bulut hakkında gelen bazı tweetler;