Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor ile oynanan kupa maçında ilk golünü atan Michal Kadlec, maç 1-1 devam ederken topu ezdiği için Emmanuel Emenike'ye sert çıkınca Nijeryalı oyuncu, Çek oyuncuya hesap sormaya kalktı. Mevkisini bırakarak, Kadlec'in üzerine yürümeye çalışan Emenike'yi, Mehmet Topal ve Bekir İrtegün araya girerken engelledi. Bekir'in, Emenike'ye, "nereye Kadlec'i dövmeye mi?" diye bozuk attığı duyuldu.

 

GOLÜ EMENIKE ATTIRDI AMA HERKES SOW'LA SEVİNDİ

 

Pozisyonu şaşkınlıkla izleyen Kadlec ise; "ne oluyor" der gibi etrafına bakındı. Emenike ardından bir iki pozisyonda adeta Kadlec'ten hesap sormasını engelleyen takım arkadaşlarına inat hücuma katılmadı. Daha sonra yeniden kendine gelen Emenike, 85 ve 87'inci dakikalarda gelen iki golün de hazırlayıcısı oldu. Özellikle Sow'un attığı golü yoktan var etmesine rağmen takım arkadaşları Emenike'nin değil de Sow'un yanına gittiler. Ardından Kartal, Nijeryalı oyuncuyu alkışlatmak için oyundan aldı.

 

EMENIKE'DEN KADLEC'E: BANA KİMSE KARIŞAMAZ...

 

Taraftarlar Emenike'yi alkışlamadı belki ama Kartal oyuncusuna sarılırken, "Bugün sahanın en iyisi sendin. Mükemmel oynadın" diyerek tebrik etti. Fakat Emenike maç bitiminde 4-1'lik galibiyete aldırmadan Kadlec'ten hesap sorarak, "Benim saha içinde ne yapacağıma kimse karışamaz" dediği öğrenildi. Emenike'nin bu sözleri takım içinde tepki çekerken, Nijeryalı oyuncu çok iyi oynadığı bir maçtan sonra bile takım arkadaşlarına kendini sevdiremedi.