Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, Bursaspor’dan sonra Eskişehirspor’u da yenmeleri halinde şampiyonluk yarışında önemli bir mesafe alacaklarını dile getirdi.
 

Trabzonspor’un, Galatasaray’ı yenmesiyle Bursaspor maçının kendileri için daha da önemli hale geldiğini kaydeden tecrübeli futbolcu, “Trabzon-Galatasaray maçını izledim, sevindik sonuçta. Galatasaray, Beşiktaş’la birlikte en önemli rakibimiz. Bursa karşısında çok önemli bir galibiyet aldık. Eskişehirspor’u da yenersek ibre biraz bize döner ama konuşmak için daha erken. Bundan sonra hata yapan ağır bedel öder” yorumunu yaptı.
 

Emre Belözoğlu, Alper Potuk ve Mehmet Topuz gibi mücadeleci oyuncuların görev yaptığı karşılaşmalarda takım dirençlerinin arttığını sözlerine ekledi.
 

Özür diledi
 

Trabzon’daki silahlı saldırıdan sonra 360 TV spikeri Yasin Dallı’nın otobüsün içinden çekim ve röportaj yapmaya çalışmasına tepki gösteren Emre Belözoğlu bu davranışından dolayı özür diledi. Bursa maçının ardından Dallı ile bir araya gelen Emre, “Olayı lütfen kişisel algılama. O an büyük şok yaşadık. Zaten olayın ardından seni görseydim mutlaka bu durumu telafi ederdim. Özür dilerim” diyerek olayı tatlıya bağladı.
 

Moral ziyareti
 

Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Caner Erkin ve Bekir İrtegün, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü’nde tedavi gören çocuklara moral ziyaretinde bulundu. Fenerbahçeli oyuncular, çocuklarla bol bol fotoğraf çektirip, çeşitli hediyeler verdi.