Spor Toto 2. Lig kırmızı grubu bitiren ve lige tutunmayı başaran Kahramanmaraşspor'un taraftarları yeniden harekete geçti. Bu defa ki adres Hatay. Edeler Grubu sosyal medya üzerinden başlattığı organizasyon ile Pazartesi günü Hatay'da oynanılacak olan Hatayspor-İnegölspor maçında kardeş takımları Hatayspor'u desteklemek için Hatay'a gidiyorlar. 

 

HATAY TARAFTARLARI HEP DESTEK VERDİ

Hatayspor taraftarlarının haftalardır kendi maçlarında Kahramanmaraşspor tezahuratları yaparak destek verdikleri kardeşleri Edeler, kardeş gibi gördükleri Hatayspor taraftarlarını play-off mücadelesinde yalnız bırakmama kararı aldılar. Edeler Grubu pazartesi günü saa 11:30 da Hatayspor'u desteklemek için Hatay'a gidecekler. 

 

KULÜP BAŞKANI DESTEK VERDİ

Kahramanmaraşspor taraftarlarının bu jestine kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan'da destek verdi. Başkan Ceyhan, İtalyada olduğu için maça gelemeyecek ama kulüp yönetiminden As Başkan ve Genel Kaptanı da maça gönderiyor. Hatta Başkan Ceyhan, Edeler Grubunun bu davranışını ve Hatayspor taraftarlarının haftalardır gelen desteklerini düşünerek taraftarların Hatay'a Kulüp Otobüsünü tahsis etti. Yani Edeler Grubu Hatayspor'a destekleme takım otobüsü ile gidecek.