Denizli'de yaşanan depremle ilgili binlerce kullanıcı tweet attı. Depremin bir çok ilde hissedilmesi kısa süreli paniğe neden olurken, depremin bazı bölgelerin yaklaşık 10 saniye boyunca hissedildiği kaydedildi.

''YIKILAN EVLER VAR''
Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Hüseyin Öz de ''Yıkılan evler var. Eski kerpiç evlerden. Çatıları yıkılan evler var. İlk defa böyle bir deprem yaşadık'' diye konuştu.

Bozkurt Sazköy Mahallesi Muhtarı Necmettin Yılmaz ise ''Mahallemizde bayağı bir sıkıntı var. Bazı evlerde çatlaklar var. Vatandaşlarımız dışarıda zaten. Köyümüzde bayağı bir telaş var. Can kaybımız yok çok şükür. Ama evlerde baya çatlaklar oluştu'' ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, depremle ilgili şu bilgileri verdi:
''Ekiplerimiz destek için sahaya çıktı. Baklan, Bozkurt ilçemize doğru gidiyorum. Gelen haberlerde bizi üzecek, can kaybı haberimiz yok çok şükür. Ben de kapalı alandaydım, hissettik. Biz özetle şu anda Baklan, Bozkurt ve Çardak ilçelerimize doğru gidiyoruz. Ekiplerimiz orada.''

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ise açıklamasında "Son durum can kaybı yok. birkaç ufak yaralanma var, çöken evler var. Çöken evlerin altında kalanlar oldu" ifadelerini kullandı.

BİRÇOK İLDE HİSSEDİLDİ
Sarsıntıların Bursa, Eskişehir, Kütahya, Antalya, Burdur ve Isparta'da da hissedildiği öğrenildi.