MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan, MHP'nin ortağı olduğu 57. Hükümet döneminde yapılan hizmetlerin unutulamayacağını söyledi.

 

 

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe, sivil toplum kuruluşları ve esnaf gezilerini sürdüren MHP'li Aday Adayı Prof. Aycan, Çağlayancerit İlçesi'ne de bir ziyaret gerçekleştirdi. MHP İlçe Teşkilatını ziyaret eden Sefer Aycan, burada ilçe başkanı Mehmet Şahan ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü ve seçimde destek istedi.

 

57. Hükümet döneminde partisinin iktidar ortağı olduğunu ve kendisinin de o dönemde önce Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü ve sonra da Bakanlık Müsteşarı olarak görev yaptığını söyleyen Aycan, o dönemde Çağlayancerit Sağlık Ocağı'nın genişletilmesi, donatımının alınması ve doktor tayinleri konusunda ayrı bir önem verdiklerini hatırlattı.

 

 

Aycan, "Bölge halkı, bizim hizmetlerimizi unutmaz. Çağlayancerit, Kahramanmaraş'ın en fakir ilçesidir ancak halkı devletine ve milletine bağlıdır. Bu ilçeye sahip çıkılması gerekir. MHP iktidara geldiğinde Çağlayancerit ilçemiz de gereken ve hak ettiği hizmeti alacaktır. Sizlerin de seçim döneminde gecenizi gündüzünüze katarak çalışacağınızı biliyorum" dedi.