AK Parti Nurhak İlçe Başkanı Baki Kurt Kahramanmaraş'ta CHP'li Tek Belediye Nurhak ilçesi olduğunu ve hizmet yapmadığını ifade ederek yollarımız çamur deryasına döndü dedi. 

 


Kahramanmaraş'ın Nurhak İlçesinde yaşayanlar bu ararlar yollardan yana dertli. Bozuk yolları, su çukurları ve çamur deryasına dönmüş caddeleri, sokakları nedeniyle Nurhak'ta yaşayan vatandaşlar, yürümekte dahi zorluk çekiyor.

 


Konu ile alakalı açıklama yapan AK Parti Nurhak İlçe Başkanı Baki Kurt; ''Nurhak halkı belediyeye isyan ediyor, bir türlü çözüm bulunmuyor, çalışma yapılamıyor.Nurhak Ak Parti sayesinde hizmet görüyor ama Nurhak Belediyesi çalışma sınırları içersindeki yolları görüyorsunuz, böyle belediyecilik olmaz. Madem Nurhak CHP'nin gözbebeği diyorsunuz hani hizmet Sayın Ahmet Akkuş. Nerede hizmetler, bunları çık bir açıkla, herkes bilsin. AK Partimizin yapmış olduğu Hizmetlerin arkasına sığınmayın lütfen.

 


Başkan Kurt; ''Yaklaşık 2 aydır geçen kış şartlarında yağan karın erimesiyle birlikte ilçe merkezi adeta bataklığa döndü. Çukurlarla dolu yollarda araç sürücüleri zor anlar yaşıyor. Çamur içinde yaşayan vatandaşlar isyan edecek noktaya geldiğini görüyorsunuz. İlçe Halkımız, çaresizce çamur sorununun çözülmesini bekliyor. Nurhak dışından gelenlerin gördükleri manzara karşısında şaşırdıklarını ifade eden  Kurt; “Böyle bir duruma nasıl sabrettiğimizi soruyorlar. Bizde belediyenin çalışması bu yönde. Biz kendilerine her zaman yardımcı olmaya hazırız zaten. AK Parti'nin yapmış olduğu hizmetlerin arkasına sığınıyor. Çünkü burada biz AK Parti yöneticileri olarak Nurhak için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Biz kendilerine yaklaştıkça kendileri uzaklaşıyor. Burada önemli olan Nurhak ilçesinin ve Nurhak halkımızın Hizmet Görmesi. Yol medeniyettir, Başkan Akkuş. Bir an önce yolların asfaltla kaplanmasını bekliyoruz.  vatandaşların Ayakkabıları, kıyafetleri çamurdan görünmüyor.. Bu yaşadığımız durum hiç normal değil. Dışarıda işi olup çamura bulanmamak imkansız.” dedi.

 


Son olarak ise göz boncuğu Nurhak'ımız, havası sert insanı mert, Ama ... Sana ne oldu böyle.