Ukrayna'nın Metalist Kharkiv ekibinde forma giyen 20 yaşındaki forvet Artem Radchenko ile de ilgilenen Fenerbahçe, Avrupa'nın en iyi santrforlarından birini kadrosuna dahil etmeyi planlıyor.

 

Sarı-Lacivertliler, Manchester City'nin Boşnak golcüsü Edin Dzeko ile büyük oranda anlaşma sağladığı, kulübü ile de el sıkıştığı ifade ediliyor.

 

Fenerbahçe'nin bu transfer için kasasından 15 milyon Euro civarında bonservis ücreti çıkacağı, futbolcunun kendisine de önemli oranda bir ücret verileceği ifade ediliyor. Fenerbahçe, Dzeko dışında 2 önemli transfer daha gerçekleştirecek.

 

TARİHİN EN GÜÇLÜ KADROSU GELİYOR

 

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 2 yıl aradan sonra Avrupa sahnesine çıkması beklenen Fenerbahçe'nin tarihinin en güçlü kadrosuna sahip olmasını planladığı başka önemli transferlerin öde olacağı ifade ediliyor. 1.92 boyunda ve yüksek bir tekniğe sahip olan Dzeko'nun gol sıkıntısının ilacı olacağı tahmin ediliyor.

 

EMENIKE VEYA SOW'DAN BİRİ SATILABİLİR!

 

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona erecek futbolculardan biri olan 35 yaşındaki Dirk Kuyt'la yolların ayrılabileceği, Emenike veya Sow'dan birinin gelecek yüksek ücretlere bağlı olarak satılabileceği de belirtiliyor. Fenerbahçe'nin forvet dışında stoper mevkisine de önemli bir ismi transfer etmeyi planladığı, kiralık olarak gönderilen Stoch'un geri döneceği ifade ediliyor.

 

 

Takvim