MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi'ni ziyaret etti.

 

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren Aycan, bu kapsamda dün Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret ederek başkan Yunus Kahraman ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre görüştü. MHP'nin iktidar ortağı olduğu dönemde yaptığı hizmetleri anlatarak, kendini tanıtan Prof. Dr. Aycan, daha sonra çözüm süreci ve akil insanlar konusuna değindi.

 

Güneydoğu meselesinin aslında Kürt Meselesi ya da Özgürlük Meselesi olmadığını, bunun kendilerine göre tamamen terör olayı olduğunu vurgulayan Aycan, "Bu ülkemize karşı bir baş kaldırıdır. Bu yolda, onbinlerce kadar şehit verdik ve bir o kadar da gazimiz var. Askerimiz, Türkiye'nin bütünlüğü için bedel ödedi. Ülke olarak ta çok bedel ödedik" dedi.

 

"Bu kadar sıkıntı varken, bu insanlara çözüm süreci adı altında tavizler veriliyor. Bu insanların ülkemizi yönetir hale gelmesi, Abdullah Öcalan'ın İmralı'dan sanki bir eşbaşkanmış gibi mesajlar vermesi ve bizim de o mesajlar doğrultusunda siyaset yapmamızı asla kabul edemiyoruz" diyen Prof. Dr. Sefer Aycan; bugün gelinen noktada ülkemizin Güneydoğu bölgesinde özerk bir devlet kurulmasını ve yeni anayasa çalışmayı kabul etmeyeceklerini bildirdi.

 

Ülkede engelli, yaşlı, öğrenci, esnaf, memur başta olmak üzere tüm toplumun sorunlarla uğraştığını kaydeden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan; MHP'nin iktidara gelmesi ile de bu sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulacağını kaydetti.