Kobra Murat kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? kaç yaşında, nereli, boyu kaç ve mesleği ne gibi detayları merak edenler tüm bilgileri bu başlık altında bulabilecek. İşte tüm detaylar...

Sevilen roman sanatçısı Kobra Murat uzun zaman sonra ekranlara Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olarak dönüyor.

KOBRA MURAT KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
Gerçek adı Murat Divandiler olan ünlü isim, Roman düğünlerinin aranan modacısı olması ve muhteşem performanslar sergilediği şarkıcılığı ile biliniyor. Roman müziğinin sevilen ve renkli simalarından Kobra Murat Televizyon kanallarında program yapmakta ayrıca İstanbul Balat’ta Kobra Modaevi hizmeti vermektedir.

Müzisyenliğin yanı sıra modacı’dır. İlkokul mezunudur ve 20 yaşında evlenmiş ve 3 çocuğu vardır. Romanların
Prensi ilan edilmiştir. Roman camiasında modayı yarattığını belirten ünlü isim, Romanların bir markası haline gelmiş ve roman olmakla gurur duymaktadır.

Kuşak İstanbul Balat’lıdır ailesi ve dedeleri yüzyıllar boyunca Osmanlı Sarayı’na düğün organizasyonları yapmıştır.

7 Yaşantısını İstanbul Balat Roman Mahallesi Lonca’da yaşamaktadır. Romanların sıkça kullandıkları Hocalim Var kelimesi Lonca’da bulunan bir türbeden gelmektedir. İşte Kobra İşte Roman Show adlı bir albümü bulunuyor. Kobra Murat aynı zamanda ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Çukur’da da kullanılan Geliyor Havalı Geliyor adlı şarkıyı Cansever ile birlikte seslendirdi.

Şarkı çok sayıda insan tarafından dinlendi ve beğeniyle karşılandı. YouTube'da da paylaşılan şarkının 6 milyon görüntülenmesi bulunuyor.

Kobra Murat Instagram adresi ne?
Ünlü sanatçının Instagram adresine Murat Divandiler (@kobramurat34) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.