Yeni sezonuna henüz merhaba demiş olan Gönül Dağı dizisi, vites artırarak yeni bölümlerini ekranlara getirmeye devam ediyor. Taner’in zorlu bir karar vereceği Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü ise, seyircisi tarafından büyük bir ilgiyle merak ediliyor. Peki, Gönül Dağı dizisi 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı dizisi 31. bölümde neler yaşandı? İşte, Gönül Dağı dizisi hakkında tüm detaylar…

Anadolu’nun gizli öykülerinden esinlenerek televizyonlara gelen Gönül Dağı dizisi, Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış hikayelerini seyircisiyle buluşturuyor. Bozkırın yıllardır süregelen kaderini değiştirmek için kendilerini icat yapmaya adayan amcaoğullarının hikayesini konu alan Gönül Dağı, TRT1 ekranlarının keyifle izlenen dizileri arasında yer alıyor. Yeni sezonuna tam gaz devam eden Gönül Dağı’nın başrollerin ise; Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan (Dilek) yer alıyor. Büyük bir ilgiyle takip edilen Gönül Dağı dizisi, her cumartesi saat 20.00’da TRT1 ekranlarına geliyor.

Gönül Dağı Dizisi 31. Bölümde Neler Yaşandı?
Yeni sezonuna geçtiğimiz hafta merhaba diyen Gönül Dağı dizisi, seyircisinin karşısına en son 31. bölümü ile çıktı. Gönül Dağı dizisinin 31. bölümünde; icatları yüzünden bir türlü yüzü gülmeyen kuzenler, icat günlerini geride bıraktı ve kendi işlerine güçlerine bakmaya başladı. Ramazan ağıtçılık ve cenaze işlerinin başına geçerken; Veysel kaportacılık yapmaya, Taner ise un değirmeninde çalışmaya başladı. Bir taraftan icatlarına gizliden gizliye devam eden Taner, İstanbul’dan aldığı iş teklifiyle birlikte kasabayı ardında bırakmaya karar verdi. Ancak kasaba halkını birden vuran kuraklık, Taner ve amcaoğullarını yeniden icat yapmaya zorlayınca; kuzenler bir araya geldi ve Taner, İstanbul işini askıya aldı.

Gönül Dağı Dizisi 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?
Bu hafta seyircisinin karşısına yeni sezonuyla çıkmaya devam edecek olan Gönül Dağı dizisi, 32. bölümünü ekranlara getirecek. Gönül Dağı dizisinin yayınlanan 32. bölüm fragmanlarına göre; Taner, kendisini İstanbul’a çağıran Dilek ile memleketi arasında kalacak. Taner bir karar vermeye çalışırken, kasabada şehir şebekesinden yayılmaya başlayan salgın, Taner’in verdiği kararı etkileyecek. Merakla beklenilen Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.