Türkiye, özellikle son dönemde terör örgütlerine karşı ortaya koyduğu etkili kararlılıkla devam ederken ne yazık ki yüreklere ateş düşüren bir şehit haberi daha geldi. 

Hem sınır ötesinde hem de sınırlarımızın içerisinde yürütülen operasyonlar tüm hızı ile devam ederken bu operasyonlar arasında yer alan Eren -15 operasyonundan ne yazık ki acı haber geldi. 

SON DAKİKA: AĞRI DOĞUBAYAZIT KIRSALINDAN ACI ŞEHİT HABERİ GELDİ!

Yürütülen operasyonlar hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından son dakika açıklaması yapıarak acı şehit haberi duyuruldu. İçişleri Bakanlığı Ağrı ilimize bağlı olan Doğubayazıt ilçe kırsalında teröristler ile yaşanan çatışmada ne yazık ki bir askerimizin vatan uğruna şehit düştüğünü duyurdu. 

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan resmi açıklamada "Ağrı-Doğubayazıt ilçesi kırsalında gerçekleştirilen Eren-15 Operasyonunda çıkan çatışmada bir kahraman jandarma personelimiz ağır yaralanmış, helikopter ile Doğubayazıt Devlet Hastanesine kaldırılmış, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, aziz millletimize, kederli ailesine ve Jandarmamıza başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi. 

ŞEHİT ATEŞİ ANKARA'YA DÜŞTÜ

Yapılan açıklama ile teröristler ile çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerimizin Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş olduğu duyurulurken şehidimizin cenaze namazının memleketi olan Ankara'da ki baba evinde kılınacak. Polis ve Jandarma ekipleri Keçiören ilçesi Kafkas Mahallesi'nde bulunan baba evine Türk bayrağı asarken şehidimizin 2 çocuk babası olduğu açıklandı.