10 Ocak Salıgünü Kahramanmaraş'ın bazı ilçelerinde kar tatili olması gündeme geldi. Kahramanmaraş'ın hangi ilçelerinde okullara kar tatili verildi. Kahramanmaraş'ın bazı ilçelerinde süren yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Kahramanmaraş'ta bazı ilçelerde zaman zaman tipiye dönüşen kar yağışı yüzünden eğitime bir gün ara verildi. Özellikle birçok bölgede kar kalınlıkları her geçen gün artmaya başladı. Hangi ilçelerde okulların tatil edildiğini merak ediyorsanız bu haberimizi inceleyebilirsiniz.

Yoğun kar yağışının gerçekleşmesiyle birlikte okullar kar tatili ilan edilmesi durumunda kanalmaras.com'dan öğrenebilirsiniz.

İŞTE TATİL EDİLEN İLÇELER: 

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde kar yağışı nedeniyle 10.01.2017 Salı günü okullar tatil edildi.

Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'nde devam eden yoğun kar yağışı elektrik kesintisi ve yolların kapalı olması nedeniyle Kastal ve Yeşilova bölgesi hariç tüm okullar 10 Ocak Salı günü Eğitim öğretime 1 gun ara verilmiştir.

NOT: Bu sayfa sürekli güncellenmektedir. Diğer ilçelerde ise şimdilik tatil haberi yok. Tatil haberleri gelmesi durumunda bu sayfadan duyuracağız.