Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası işbirliği tarafından geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve yoğun ilgi gören ‘Alışveriş Festivali’nin 2’ncisi kapılarını açtı. Yüze yakın esnafın yer alacağı '2'inci Kahramanmaraş Alışveriş Festivali’nde 10 gün boyunca güne özel sürpriz ve çeşitli etkinlikler olacak. 

Açılış programı; Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan,AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç,AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Kahramanmaraş Büyükşehir Başkanı Fatih Mehmet Erkoç,AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, KMTSO Başkanı Serdar Zabun, Kahramanmaraş Esnaf Zanaatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu, Terziler Ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mucahit Kara, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Kahramanmaraşspor Başkanı Mehmet Fatih Ceyhan ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.
 

KAFUM’da gerçekleştirilecek olan fuar 15 Mart’ta başlayıp, 24 Mart'a kadar devam edecek. Fuar 10 gün boyunca açık kalarak hizmet verecek. Festival’de bu yıl ayrıca Türkiye’nin önemli sanatçılarından biri olan Yusuf Güney’de sahne alacak.