Kahramanmaraş Lokantacılar, Kebapçılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Erdal Kambur, 18 Ocak 2026 tarihinde gerçekleştirilecek oda seçimleri öncesinde üyeleriyle bir araya geldi. Yemekli toplantı, esnafın yoğun katılımıyla aile havasında gerçekleşti.

Toplantının açılışında konuşan Erdal Kambur, şehir ekonomisinin bel kemiğini oluşturan esnafın zor bir süreçten geçtiğine dikkat çekti. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar emek veren tüm üyelerin, Kahramanmaraş’ın ticari ve kültürel hayatında önemli bir rol üstlendiğini vurguladı.

“Biz Sadece Esnaf Değil, Kültür Taşıyıcıyız”

Kambur, lokantacı, kebapçı ve tatlıcı esnafının yalnızca ticaret yapmadığını belirterek, “Bu meslek, Kahramanmaraş’ın mutfak kültürünü yaşatan bir mirastır. Hepimiz bu sorumluluğun farkındayız” ifadelerini kullandı.

Fd08Fa07 1Aa7 43B7 8F2F 248D0D014E07

Şeffaf Yönetim ve Güven Vurgusu

Oda yönetimi olarak her zaman üyelerin yanında olduklarını söyleyen Kambur, bugüne kadar hiçbir yöneticinin huzur hakkı talebinde bulunmadığını ve bundan sonra da bulunmayacağını net bir dille ifade etti. Yönetim anlayışlarının şeffaf, katılımcı ve çözüm odaklı olduğunu belirtti.

39Cb9A8F 6Efa 40B6 Ae87 D3D4795D4E3B-1

“Bu Güveni Ziyan Etmeyeceğiz”

Üyelerden aldıkları destek ve güvenin en büyük motivasyon kaynakları olduğunu dile getiren Erdal Kambur, “Bu kazanımları koruyarak daha ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin fikirleri bizim yol haritamızdır” dedi.

Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve teşekkür mesajlarıyla sona erdi.