Ekranlara fırtına gibi giriş yapan FOX TV'nin yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı 2. bölümü yayınlandı. Pazar akşamları yayınlanan Uzak Şehrin Masalı 2.Bölüm full izle dizi bitiminde Youtube adresinde.

Uzak Şehrin Masalı 2.Bölüm full izle merak edenler arayış içerisine girdi. 19 Eylül Pazar akşamında Fox TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Aslıhan Güner ile Barış Kılıç’ın oynadığı Uzak Şehrin Masalı son bölümünde; Umay, ona oğlunu getiren Kürşat’ı iyileştirmek için elinden ne gelirse yapmaktadır.

Kürşat’ı evde gören Sonay ise hayatının şokunu yaşar çünkü bu adam yıllar önce kaybettiği kocası Serhat’a çok benzemektedir. Affan, Melik’i geri almak ve Umay’a hesap sormak için mandırayı basar ama karşısına Kürşat çıkar. Yaka paça dayak yiyen Affan, Kürşat’tan çok şüphelenmiştir. Kimdir bu adam? Ama bu sefer de Sonay çıkar sahneye… 

Kürşat’ın kendi kocası olduğunu söyler. Herkes donakalır. Özellikle Murat, yıllar önce kaybettiği babasının yaşadığına kesinlikle inanmıyordur. Onun aranan kaçaklardan biri olduğuna emin olan Affan ile Murat, Kürşat’ı ihbar eder.

Diziyi kanalın resmi internet sitesinden izleyebilirsiniz.