Yeni yaz dizisi Aşkın Tarifi Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. İkinci kez izleyiciyle buluşacak olan Aşkın Tarifi dizisi magazin gündeminin ayrılmaz bir parçası olmaya başladı. Aşkın Tarifi dizisi 2. bölümde neler oldu?

Kanal D’nin yaz sezonu için ilk yayına soktuğu dizi olan Aşkın Tarifi, ikinci bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Romantik komedi türü içeriğiyle seyirci kitlesi oluşturmaya başlayan Aşkın Tarifi, Kanal D ekranlarına NTC Medya, imzalı olarak geliyor. Başrollerinde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün yer aldığı Aşkın Tarifi dizisinin yönetmenliğini Deniz Koloş yapıyor. Leyla Oter ve Doruk Erengül’ün senaryosunu birlikte kaleme aldığı Aşkın Tarifi dizisi, her pazartesi saat 20.00’da Kanal D ekranlarına geliyor.

Kanal D'nin yeni sezonun ilk yaz dizisi Aşkın Tarifi ikinci bölümüyle izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Romantik komedi içerikleri ile izleyicileri kendine çekmeye başlayan Aşkın Tarifi, NTC Medya imzasıyla Kanal D ekranına geliyor. Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün paylaştığı Aşkın Tarifi dizisinin yönetmenliğini Deniz Koloş üstleniyor. Senaristliğini Leyla Oter ve Doruk Erengül'ün üstlendiği Aşkın Tarifi dizisi her Pazartesi akşamı saat 20'de Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Aşkın Tarifi dizisi 1. bölümde neler oldu?

Aşkın Tarifi dizisi son ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Gaziantepli kebap ustası Fırat'ın hayatı, nişanlısının düğün gününde onu terk etmesiyle alt üst oldu. Böyle bir terk ve çılgınlıkla karşı karşıya kalan Fırat, nişanlısının kendisini neden terk ettiğini araştırırken Doktor Aşk olarak da bilinen Taylan Günebakan ile tanışır. Sonuç olarak gündüz kuşağının vazgeçilmez ve ünlü bir hayat hocası olan Taelan Günebakan, Fırat Nehri'nin bir numaralı düşmanı haline geldi.

Fırat, Dr. Aşk'a aşkla ilgili bir ders vermek istedi ve vakit kaybetmeden harekete geçti. Fırat, Dr. Aşk'ın mutluluğunu yok etmeye karar verir ve planının bir parçası olarak sevgilisi Naz ile iletişime geçmek için Naz'ın yeni açılan Fransız restoranında çalışmaya karar verir. Geçmişte Fransız mutfağında çalışmış yetenekli şef Fırat, bu restoran sayesinde özlediği bir dünya ile Naz'ı buluşturmuştur. Naz'ı kendine aşık etmek için harekete geçen Filat, işinin sandığından çok daha zor olduğunu gecikmeden fark etti.

Aşkın Tarifi dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşkın Tarifi dizisi bu akşam 2. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Aşkın Tarifi dizisi 2. bölüm fragmanına göre Naz ve Fırat düğüne birlikte katılacak. Yavaş yavaş Fırat Nehri'nden etkilenmeye başlayan Naz, basına yansıyan fotoğraflara yansıyacak. Bu durumdan memnun olmayan Taelan, kendisini Naz üzerinden tanıtmak için harekete geçecektir. Ancak Fırat, Taylan'ın aldatmacasını ortaya çıkarmak için araştırmalara başlayacak ve Naz'a başarılarını vakit kaybetmeden anlatacaktır. Aşkın Tarifi bu akşam 20:00'de Kanal D ekranlarında ekrana gelecek.